Verjaardagsactie

Je bent jarig en je wil nog wel een extra verjaardagscadeautje? Dan ben je bij Thermae.com aan het juiste adres! Kom een hele dag genieten aan een extra voordelige prijs.

Er is meer.. 

Niet alleen jij geniet van een dagje sauna en wellness, je mag ook drie vrienden meebrengen. Jullie betalen allemaal slechts 18 euro per persoon voor een hele dag toegang. De jarige krijgt nog een extra cadeautje: een goodie bag met 2 productjes van ons huismerk Sirène. 

Bovendien verwennen we de jarige graag met een gratis Body Relax Massage! Op voorwaarde uiteraard dat je een betalende (18 euro) toegang neemt als jarige.

Niet geldig op vrijdag, zaterdag, zondag, feestdagen en tijdens schoolvakanties. Niet omruilbaar, verlengbaar of cumuleerbaar met andere acties. 

Hoe inschrijven?

Om van Thermae.com een verjaardagsmail te krijgen op je grote dag, is het uiteraard nodig om je op voorhand in te schrijven. Vergeet ook zeker niet de juiste geboortedatum in te dienen, want aan de receptie vragen ze je naar je identiteitskaart. Al ingeschreven, maar nog geen geboortedatum opgegeven? Ook dat kunnen we in orde brengen! 

Voorwaarden

Om te kunnen genieten van je verjaardagscadeau, moet je je verjaardagsmail afprinten of tonen op je smartphone. Vergeet ook zeker niet je identiteitskaart, die moet je tonen aan de receptie. Voor je vrienden is de actie geldig bij samen aankomen en samen vertrekken en gebruik van één gemeenschappelijke rekening. De actie is geldig tot 30 dagen na je verjaardag. Niet geldig op vrijdag, zaterdag, zondag, feestdagen en tijdens schoolvakanties (wél geldig tijdens de zomervakantie). Niet omruilbaar, verlengbaar of cumuleerbaar met andere acties.

Lees ook nog even deze extra info!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een mailtje met onze actie op de dag van je verjaardag zelf. Wat moet je doen?

Voor je verjaardag ingeschreven zijn! (Bv: Je verjaart op 26 juni, dan moet je op 25 juni ten laatste zijn ingeschreven op de nieuwsbrief om op 26 juni je verjaardagsmail te ontvangen).

Je geboortedatum juist invullen.Ter info: als je zelf nog niet je geboortedatum hebt ingegeven, staat het er ook nog niet in. Krijg je dus onze nieuwsbrief toegestuurd, dan moet je toch nog even je geboortedatum gaan invullen op onze site.

Per mailadres kan er maar één geboortedatum worden ingevuld. (Bv: Jan is ingeschreven met het e-mailadres: jan.peeters@yahoo.com dan kan zijn vrouw Mieke niet met hetzelfde e-mailadres worden ingeschreven. Uiteraard kan Mieke wel met een ander e-mailadres worden ingeschreven.)

Kom je naar Thermae Boetfort of Thermae Grimbergen om van je verjaardagsactie te genieten, vergeet dan niet je verjaardagsmail af te printen en je identiteitskaart mee te brengen.

Je moet minstens 18 zijn om van de actie te kunnen genieten.

Ik schrijf me in!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een leuk geschenk voor je verjaardag!

Ik schrijf me in