Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder met onze FAQ

In het restaurant dien je niet te reserveren, er is voldoende plaats. Enkel indien je met meer dan vier personen bent, worden er tafels gereserveerd, om organisatorische redenen. Rond de middag is het steeds wat drukker, vanaf 13u30 wordt het weer wat rustiger.
In ons restaurant werken we met een à la carte formule. Van een simpele snack tot heerlijke vis- of vleesschotels, in onze uitgebreide menukaart vind je zeker iets lekkers. Na een verkwikkende saunasessie, dient de maag immers gespijsd te worden! Op weekdagen voorziet onze chef een heerlijke dagschotel, en elke maand stelt hij je enkele heerlijke suggesties voor.
Het restaurant is enkel toegankelijk voor de saunagasten in badjas. Hotelgasten die geen gebruik wensen te maken van de thermen, kunnen uiteraard gekleed dineren in het restaurant. In bepaalde gevallen maken wij graag een uitzondering (Mevrouw heeft een verwendagje cadeau gekregen, maar mijnheer wenst graag samen met haar te ontbijten of te dineren bv.). Heb je vragen hieromtrent? Neem dan telefonisch contact met ons op en we helpen je graag verder.